Kjøpsbetingelser

 

Ved retur av varer kjøpt på KS-Zoo.no Ta kontakt med KS-Zoo på Epost eller TLF. Du vil få pengene tilbakeført til den kontoen som ble benyttet ved kjøp av varen eller via Klarna. Porto fratrekkes ved til bakebetalingen, Dette dekkes av Kjøper i henhold til angrerettloven. Varer som er sendt i retur per postoppkrav vil ikke bli hentet ut og behandlet. Kunden/kjøper er ansvarlig og hente ut pakken/pakkene på postkontoret, Pakker som ikke hentes ut innen posten sin frister refunderes IKKE. Ved tillfeller der kjøper  ikke har hentet ut sin pakke og ønsker og få den tilsendt på nytt så må kjøper selv dekke Returporto til oss samt. porto for ny sending. 

Tilbakebetaling for varer som blir sendt i retur per post, skjer når KS-Zoo AS har mottatt varen og godkjent returen.

Viktig Informasjon.

  • Du som kunde er ansvarlig for produktet under sending tilbake til KS-Zoo. Varen må pakkes forsvarlig. Det er ønskelig at varen sendes i den orginale produktpakningen.

  • Varen skal være komplett. Det innebærer at alt tilbehør skal hvere med tilbake.Dersom returen ikke er komplett vil KS-Zoo AS debitere kostnaden på de delene som måtte mangle.

  •  Angrerettskjema må fylles ut.

 

Angrerett

Ved kjøp av varer kan du som kunde angre kjøpet i henhold til angrerettloven. Det innebærer at du uten grunn kan angre kjøpet inntil 14 dager etter at du mottok varene.

Som kunde kan du imidlertid bli ansvarlig for varens reduserte verdi dersom prøving eller testing går utover det som er forsvarlig og nødvendig.